Elke Pattyn.
VTM Nieuws Elke Pattyn.

Ex-nieuwsanker Elke Pattyn wordt woordvoerster van premier Sophie Wilmès

Journaliste en voormalig VTM-nieuwsanker Elke Pattyn wordt de nieuwe woordvoerster van premier Sophie Wilmès. Dat maakte ze vanavond op Twitter bekend.

Elke Pattyn werkte sinds 2004 op de nieuwsdienst van VTM als journaliste en sinds 2013 als nieuwsanker. Op 17 september raakte bekend dat zij en VTM "in onderling overleg besloten hun samenwerking te beëindigen".

23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jos Vercammen

    Roger Verbrugge, wat je vertelt is niet helemaal juist. Er zijn genoeg journalisten die voor hun carriere in de media "partijpolitiek verbrand" waren. Zo was VRT-journalist Peter Verlinden en tijdlang vooraanstaand kabinetsmedewerker van voormalig Vlaams minister Geens van ontwikkelingssamenwerking. Minister Geens maakte deel uit van de Volksunie. Hij mocht wel, tijdelijk, niet in beeld komen na zijn politieke loopbaan.

  • Marc Sierens

    als het wat meezit en wat ellebogenwerk kan ze jaren in de politieke graaicultuur blijven al bekent ze nu kleur,maar kom eens van partij veranderen is in de mode

Lees meer