Advocaat Abderrahim Lahlali en slachtoffer F.K. Zij wil niet herkenbaar poseren. "Mijn initialen mag je er wel bijzetten. Omdat iedereen die mij destijds heeft weggezet als een slet, moet weten welke vreselijke dingen ik heb moeten meemaken."
Photo News Advocaat Abderrahim Lahlali en slachtoffer F.K. Zij wil niet herkenbaar poseren. "Mijn initialen mag je er wel bijzetten. Omdat iedereen die mij destijds heeft weggezet als een slet, moet weten welke vreselijke dingen ik heb moeten meemaken."

Exclusief voor abonnees

F.K. (20) morgen oog in oog met Chiroleider die haar jarenlang terroriseerde: “Ik stond voor de keuze: seks hebben of hij zou mijn leven helemaal kapotmaken”

“Hij eiste naaktfoto’s van mij of hij zou alles aan mijn lief vertellen. Ik zág mijn lief enorm graag, wilde hem niet kwijt. Uiteindelijk ben ik gezwicht en heb ik hem enkele foto’s van mijn boezem gestuurd via Snapchat.” Morgen kijkt F.K. (20) de jongeman in de ogen die ooit haar goede vriend was, maar haar jarenlang heeft misbruikt. Wat begon met een stomdronken vrijpartij tijdens een doop op een Chiroweekend, eindigde in jarenlange psychologische en emotionele dwang, chantage met naaktfoto’s en een dubbele verkrachting. Twee jaar na de feiten is F.K. klaar om haar verhaal te vertellen.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marleen Dewell

    Kan moeilijk geloven dat nationale afdeling er nooit iets van gehoord had voordien.Serieuze kuis mag er gebeuren en in die chirogroep ook.Bende hypocrieten. Veel sterkte gewenst aan F.En je bent nu al zo ver gekomen nu volhouden meisje.

  • Willem Wellens

    Wat vreselijk! Echt moedig van je om het toch te kunnen delen met je ouders. Fijn dat er mensen zijn die jou steunen. Wat kunnen mensen zich ook vreselijk gedragen... Ik begrijp echt niet wrm je vrienden je zo hebben laten vallen... Je bent een sterke madam!! Jij bent hier niet schuldig aan!! Die man mogen ze lang wegsteken. Die verdient de zwaarste straf. Veel sterkte voor tijdens het proces.

Lees meer