3 .
Jürgen Eeckhout .

File op E40 richting kust na zwaar ongeval: trucker stapt als bij wonder slechts lichtgewond uit cabine

Een vrachtwagen is deze namiddag rond 14 uur betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de E40 tussen Aalter en Beernem richting kust. 

De Litouwse trucker week plots van de rijbaan af, woelde een gracht om en knalde vervolgens vol op een boom. Door de harde klap werd zijn stuurhut bovenaan helemaal kapot gereten en scheurde een deel van het zeil van zijn oplegger. Het slachtoffer liep als bij wonder slechts lichte verwondingen op.

3 .
Jürgen Eeckhout .

Door het ongeval gaat het traag van aan het op-en afrittencomplex van Aalter en verlies je momenteel al een kwartier. Ook in de andere richting is het oppassen geblazen door een kijkfile. 

De takeling door de firma Verheye is momenteel begonnen en zal zeker zo'n 2 uur in beslag nemen. Twee telescopische kranen moeten de gekantelde vrachtwagen optillen en op de pechstrook plaatsen.

3 .
Jürgen Eeckhout .

28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • pietertje Kamp

    Enige beroep waar je gestraft word als je langer werkt...

  • Schani Geuens

    Verbod op rijden op zon- en feestdagen zoals in buurlanden.dan kunnen we eindelijk eens rustig rijden en nemen vrachtwagens geen twee van de drie rijstroken in.

Lees meer