3 Geert Noels is scherp: “Ik zie bij een aantal experts een bunkervisie. Het lijkt alsof sommige mensen plezier krijgen in hun macht om mensen te doen ophokken.”
Gregory Van Gansen / Photo News Geert Noels is scherp: “Ik zie bij een aantal experts een bunkervisie. Het lijkt alsof sommige mensen plezier krijgen in hun macht om mensen te doen ophokken.”

Exclusief voor abonnees

Geert Noels pleit voor ‘Operatie Openlucht’: “Nu worden kwellingen opgelegd die absoluut niet nodig zijn. Buiten moet in principe álles kunnen”

Dat we weer richting lockdown gaan als de cijfers blijven stijgen? Het deed de haren van Geert Noels rechtstaan. “Het lijkt alsof sommige mensen plezier krijgen in hun macht om mensen op te hokken. We moeten meer onderscheid maken tussen wat binnen en buiten kan — en buiten kan véél meer. Wat we nodig hebben, is een Operatie Openlucht.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

90 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Thiery Vansweevelt

    Corona maakt meer dan alleen maar fysieke gezondheidsslachtoffers. Net als bij Els Ampe heeft de voorbije periode ook bij deze 'econoom' er mentaal blijkbaar stevig ingehakt. Geert is zwaar de pedalen kwijt en beweert elke week wel iets anders en om het even wat. Mijn waardering voor deze man was groot maar is na zijn recentste 'interview' en beweringen op sociale media tot nul herleid. Geef deze man alstublieft geen forum meer in de pers en laat de wetenschappers hun werk doen!

  • birgit vanderest

    Voor 200% geef ik mnr Noels gelijk. Hier is het verplicht eenmondmasker te dragen in het domein drie fonteinen in Vilvoorde. Op een namiddag hebben we welgeteld 3 mensen tegengekomen en een daarvan verwittigde dat er controle was met direct 250€ te betalen als je niet in orde was. De logica van het verplichte mondmasker is voor mij ver te zoeken. Op drukke plaatsen ben ik wel de eerste om het te gebruiken.

Lees meer