2
RV

Gerecht zoekt daders gewapende overval

Het parket van Brussel is op zoek naar de daders van een gewapende overval in Koekelberg. De overval gebeurde op vrijdag 15 april 2016. Nu werd een opsporingsbericht verspreid.

Die vrijdag pleegden twee personen een gewapende overval in de Jean Jacquetstraat in Koekelberg. Ze hadden zogezegd een afspraak gemaakt om een aankoop te doen. In de plaats daarvan eisten ze de inhoud van de kluis. Onder bedreiging van wapens moest het slachtoffer tonen waar de kluis zich bevond. Met behulp van een steekkarretje stalen ze de kluis waarin een aanzienlijke som aan geld en juwelen zat.

De eerste dader is van Noord-Afrikaanse origine en tussen 40 en 45 jaar oud. Hij heeft donker haar en een fijne baard. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een blauwe jeans, een zwarte jas met kap en baskets.  De tweede dader is tussen de 30 en 35 jaar. Hij heeft kort donker haar en een baard van enkele dagen oud. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte jas met kap een donkere broek en donkere baskets met witte zolen.

Wie informatie heeft, kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800/30300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

2
RV

Lees meer