6
photo news

Exclusief voor abonnees

Gesloten vanaf dag één van lockdown en nog steeds geen enkel perspectief: vijf zelfstandigen uit vijf verschillende sectoren maken hun coronarekening

Er zijn volgens Unizo nog steeds tienduizenden ondernemingen voor wie de lucht niet is opgeklaard. Ze zijn gesloten vanaf dag één van de lockdown en hebben geen idee wanneer ze weer mogen starten. Perspectief hebben ze niet, hoop wel. En neen, ze verwachten geen gratis geld van de overheid. Vijf zelfstandigen, vijf verhalen.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Vanachter

    Als consument gaan we niet van ons laten profiteren. Alles zal afhangen van de prijs en de bediening. Ons fietsclubke heeft zijn vaste stopplaatsen waar we voelen dat we ten allen tijde welkom zijn. We gaan dat nu niet veranderen. We zijn ook al eens ergens toegekomen waar we in fietskledij niet welkom waren. Het spijt ons maar daar komt niemand van ons nog, zelfs al zou men ons uitnodigen.

  • Rita Heremans

    Zet twee zelfstandigen aan de toog en zij stoefen om ter hardst wie het meeste verdiend en het meeste werk heeft. Zet die zelfstandige met een werkman aan de toog en dan is plots die stoefer de grootste sukkelaar die rondloopt.

Lees meer