2 In de gevangenis van Brugge sloeg Mutaliev (29) vorige zomer drie cipiers arbeidsongeschikt in dertig seconden tijd.
Bas Bogaerts In de gevangenis van Brugge sloeg Mutaliev (29) vorige zomer drie cipiers arbeidsongeschikt in dertig seconden tijd.

Exclusief voor abonnees

Amper 29, maar voormalig worsteltalent is nu al de schrik van elke Belgische cipier: “Hij schakelt iedereen uit die in zijn weg loopt”

Internationaal gelauwerd worsteltalent, klaar om de ene gouden medaille na de andere in de wacht te slepen. Tot hij in de criminaliteit verzeild raakte en een dode op zijn geweten kreeg. Sindsdien bouwt Tsjetsjeen Izyaur Mutaliev (29) in onze gevangenissen aan zijn bijnaam ‘Schrik van de cipiers’. “Hij valt aan met de glimlach. Een psychopaat die uit het niets ontploft.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eric Meyers

    Tja het gevolg van decennia papergedrag in onze gevangenissen , waarom denk je dat dit volk zo schrik heeft om in hun eigen land in de bak te vliegen , in een Tsjetsjeense gevangenis etaleer je zo een gedrag één keer en de bewakers zorgen wel dat je het nooit meer doet .

  • Germain Vlekken

    Hand en beenboeien met 20 Kg ertussenin.

Lees meer