De wagen kwam gelukkig nog voor hij in het water belandde tot stilstand.
LSI De wagen kwam gelukkig nog voor hij in het water belandde tot stilstand.

Grootvader en kleinkinderen ontsnappen aan ijskoude duik in Roeselaarse vaart na botsing

Een 68-jarige grootvader uit Roeselare en zijn twee tienerkleinkinderen zijn deze namiddag rond kwart over vier op het nippertje ontsnapt aan een duik in het ijskoude water van de Vaart naar de Leie in Roeselare. De man had zijn twee kleinkinderen van school gehaald en was met zijn Suzuki Vitara op weg naar huis. 

Aan de verkeerslichten van de Kaaistraat aan de Bruanebrug werd de Roeselarenaar wellicht onwel achter het stuur. Hij botste aan de lichten tegen een stilstaande lichte vrachtwagen en donderde daarna aan de rechterkant van de weg enkele meters met de wagen naar beneden, richting waterkant. Dankzij een boompje en de betonnen boord kwam de wagen aan de rand van de vaart tot stilstand. De twee tieners bleven zo goed als ongedeerd, hun grootvader werd met een brancard door de brandweer uit zijn hachelijke positie achter het stuur gehaald.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Fawzi Andolsi

    Gelukkig zijn ze niet in het water beland, het kon veel erger aflopen dan een ijskoude duik.

Lees meer