6
Marc De Roeck

Grote wegverzakking veroorzaakt verkeerschaos aan Ikea in Wilrijk: “Blijf uit de buurt!”

Een wegverzakking op de Boomsesteenweg richting Antwerpen ter hoogte van Ikea in Wilrijk veroorzaakt heel wat verkeershinder. De parking van Ikea is niet meer bereikbaar vanaf de A12. “Blijf uit de buurt”, klinkt het bij de lokale politie. De oorzaak zit wellicht bij een lek in de hoofdriool.

Op de Boomsesteenweg ter hoogte van de filialen van Ikea en Mediamarkt in Wilrijk, heeft zich zaterdagnamiddag een grondverzakking voorgedaan. De uitrit naar de Boomsesteenweg is niet meer toegankelijk vanaf de parking van Ikea. De straten in de wijde omgeving zijn dichtgeslibd. De lokale politie raadt aan verplaatsingen uit te stellen en uit de buurt te blijven.

Wie wil vertrekken uit Ikea moet de uitgang aan de achterzijde gebruiken. De lokale politie is ter plaatse om de verkeerschaos zoveel mogelijk te beperken. Volgens watermaatschappij Water-link is de oorzaak wellicht te zoeken bij een lek in de hoofdriool. Zondag wordt de situatie geëvalueerd, maandag staat de herstelling op het programma.

Ondertussen is er file ontstaan op de A12 richting Antwerpen vanaf Boom. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt het verkeer dat van Brussel richting Antwerpen moet aan de E19 te nemen.

6 De verkeerschaos is enorm aan het filiaal van Ikea in Wilrijk.
VTM Nieuws De verkeerschaos is enorm aan het filiaal van Ikea in Wilrijk.
6
Marc De Roeck
6
Marc De Roeck
6
Marc De Roeck
6
Marc De Roeck

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Filip Traen

    Hier wordt niet hersteld, enkel opgelapt en dan nog enkel door diegene die de offerte binnenbrengt met de laagste prijs, kwaliteit is blijkbaar niet belangrijk.

  • Rayan El Arami

    De ene na de andere waterleiding of riool slaat lek. Waar betalen wij eigenlijk belastingen voor?

Lees meer