vmma

Hard tegen hard in derde etappe van Peking Express

Verschillende duo's ontpoppen zich stilaan tot fanatieke lifters tijdens de etappes. Terwijl Awa helemaal los gaat om een lift te pakken te krijgen, daarbij bijna een shoppende local omver loopt en haar 'schatje August' te sussen, leert ze ons ook dat ze het meeste schrik heeft van Siham en Hicham en Ann-Sophie en Laura. Die laatste, zegt Awa, zitten niet zomaar bij de politie. Ook al is dat dan de Belgische politie.

Sean en Rik oefenen zelf hun 'spleekbeult'...

In de derde aflevering van Peking Express gaven de kandidaten een spreekbeurt zonder de letter '-r' te mogen uitspreken. Dat dat niet voor de hand liggend is bewijzen Rik en Sean door de proef op de som te nemen!

Obstakel verspert de weg voor Sean en de Peking Express-crew

Sean en de rest van de Peking Express-crew waren met enkele bussen onderweg naar Lao Cai voor opnames. Sowieso is filmen voor Peking Express een race tegen de klok voor cameramannen en productie.

Toen de crew voor een obstakel kwam te staan en samen met de locals naar een oplossing zochten, kwam Sean gelukkig op het idee om alles even vast te leggen in een vlogje. Zo krijgen wij alweer een beeld over hoe het er aan toegaat achter de schermen van Peking Express!

Steff en Margaux in de kou, West-Vlaamse politieagentes tonen zich groot tijdens spannende race

Helemaal in de middle of nowhere verwachten Antwerpse studenten Steff en Margaux geen enkele lift te kunnen versieren. Terwijl het gemis aan het thuisfront stilaan de bovenhand neemt, en de eerste traantjes terug bovenkomen, komt daar opeens een mirakel aan op 4 wielen.

In dat mirakel zitten echter al Ann-Sophie en Laura, die niet van plan zijn om er een plezierreisje voor 4 van te maken. Wanneer ze Margaux echter zien breken, kunnen ze niet anders en tonen ze hun West-Vlaamse goedheid. Samen liften ze verder in de hoop dat Margaux en Steff de politieagentes voorlaten wanneer ze samen eindigen...

Realityshock tijdens zoektocht naar slaapplaats

Gestrand in de Vietnamese middle of nowhere op zoek moeten gaan naar een slaapplaats, dat kan al eens clashen met onze Westerse manier van leven. Dat ondervonden ook Ann-Sophie, Laura, Margaux en Steff toen ze willens nillens moesten stoppen met liften in een bergdorpje.

Vriendelijke mensen die gastvrij hun vloer aanbieden, dat wel. Maar je moet er natuurlijk het gebrek aan privacy en de aanwezigheid van 15 vreemden met hun huisdieren bijnemen. En dat bleek al wat moeilijker te gaan...

Min Hee vervoegt pechvogels Steff en Margaux in volgende etappe

Pech bleef studenten Margaux en Steff achtervolgen in deze derde etappe van Peking Express. Al bleef het tijdens de eindspurt nog spannend wie er laatst over de finish ging komen, toch zagen ze de bui al hangen. In de zwarte enveloppe die elk laatste duo krijgt, werd hun lot echter positief bepaald en kregen ze een groene kaart.

Een groene kaart waarmee ze verder mogen liften, echter met een extra passagier in hun kielzog. Een extra passagier die daarbovenop voor hun moet liften, terwijl zij moeten toekijken. Derde wiel aan de wagen voor volgende week: Min Hee Bervoets!

Siham tijdens opdracht: "Sean is een hele knappe man"

Tijdens het eerste deel van de opdracht richting de amulet van Peking Express, moeten de duo's een spreekbeurt geven waarin ze de letter '-r' niet mogen gebruiken. Toen de Nederlandse Siham het over "presentators van realityprogramma's" moest hebben begon ze over onze eigenste Sean. En hoe knap die wel niet is. Met een vleugje Barry White eronder wordt dat al snel wel heel romantisch.

Lees meer