BELGA

Heb jij vragen over de nieuwe regels van de Nationale Veiligheidsraad? Stel ze dan hier

Vandaag kondigde de Nationale Veiligheidsraad nieuwe verstrengingen aan, in een poging de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hebt u nog vragen over de nieuwe beslissingen? Stel ze dan hier. Onze redactie gaat op zoek naar antwoorden.

Met hoeveel mensen mag ik nog op restaurant? Op welke plaatsen moet ik mijn contactgegevens achterlaten? Kan mijn trouwfeest nog doorgaan zoals gepland?  Stel je vraag over de nieuwe verstrengingen van de Veiligheidsraad hieronder. De belangrijkste vragen worden beantwoord.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

44 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • rene de smet

    Feestzaal met mogelijkheid van plaatsen volgens alle regels van 50 personen, dus tafels per bubbel mag geen eetmaal geven en restaurant van 50 mensen mag wel, is dat logisch?

  • Carine Ruys

    Wat met mensen die per week op 4 scholen werken, dus externen zijn? Die bubbel wordt dan wel heel groot als je alleen al een 20 tot 30 collega's hebt op 1 week.

Lees meer