Het Laatste Nieuws zoekt jongeren die Rode Neuzen Dag-reporter willen worden in hun school

Toekomstige journalisten opgelet!

Zit jij op een Rode Neuzen School, heb je een (rode) neus voor journalistiek en wil je verslag uitbrengen over Rode Neuzen Dag op jouw school? Aarzel dan niet en stel je kandidaat om Rode Neuzen Dag-reporter te worden! 

2 Ambassadeurs Rode Neuzen Dag 2019 - Jonas Van Geel, Koen Wauters, Jens Dendoncker, Birgit Van Mol en Jonas Van Geel
DPG Media Ambassadeurs Rode Neuzen Dag 2019 - Jonas Van Geel, Koen Wauters, Jens Dendoncker, Birgit Van Mol en Jonas Van Geel

Ook dit najaar zal Vlaanderen zijn Rode Neus opzetten om de Vlaamse jongeren te helpen om hun mentale en fysieke weerbaarheid te versterken. Dit jaar is uw krant Het Laatste Nieuws partner van de goededoelen-actie en daarom willen wij jongeren de kans geven om zélf hun school in de kijker te zetten op onze platformen.  Volg je of geef je les op één van de deelnemende Rode Neuzen Scholen, heb je een neus voor journalistiek en wou je altijd al eens schrijven voor een krant? Ben je daarenboven altijd in de weer met je smartphone om live verslag uit te brengen van wat er rond jou gebeurt? Twijfel dan niet en stel je kandidaat om dé Rode Neuzen Dag-reporter te worden voor jouw school en zet de acties op jouw school op een leuke manier in de kijker.

Alle geselecteerde Rode Neuzen Dag-reporters zullen uitgenodigd worden op een interactieve workshop journalistiek en sociale media, gegeven door een ervaren journalist van Het Laatste Nieuws. De workshops vinden plaats in de buurt van de deelnemende scholen per regio, met dank aan onze partner Belfius die hun kantoren hiervoor openzetten! Tijdens die workshop wordt ook alle informatie over Rode Neuzen Dag gegeven en krijg je te horen wat je als Rode Neuzen Dag-reporter allemaal mag verwachten. Hoe deelnemen? Stuur een mailtje naar Joyce.van.de.winkel@dpgmedia.be met een leuke kandidatuur. Dit kan gaan van een video, een artikel tot een meme of een social media bericht. Uit de inzendingen kiezen wij een aantal kandidaten per regio die uitgenodigd worden op onze workshops, vermeld dus zeker al in je mailtje welke workshop jij zou kunnen volgen! 

In welke Belfius-kantoren vinden de workshops plaats? 

2/10 om 13H30 - Gent (Kouter) - Workshop 1

2/10 om 16H30  - Aalst - Workshop 2

9/10 om 13H30 - Tienen - Workshop 3

9/10 om 16H - Halle - Workshop 4

16/10 om 13H30 - Antwerpen (Ekeren) - Workshop 5

16/10 om 16H - Mechelen - Workshop 6

23/10 om 13H30 - Hasselt - Workshop 7

23/10 om 16H - Mol - Workshop 8

30/10 om 13H30 - Kortrijk - Workshop 9

30/10 om 16H30 - Brugge - Workshop 10

2 Rode Neuzen Dag LOGO
RV Rode Neuzen Dag LOGO

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • DIRK VAN DESSEL

    EINDELIJK ! Met een eigen Vlaams "Gelijkekanseninstituut" kan wat UNIA verkleedt als "positieve actie"(sic) eindelijk afgeschaft worden zodat ELK bevolkingssegment, dus ook autochtonen, werkelijk GELIJKE kansen krijgen van een nog op te richten Vlaams "GELIJKEkanseninsituut"

  • Rik Bogaert

    Een ander moet het weer doen, gratis zeker?

Lees meer