3
Zeeman

Hiervoor moet je wel écht Zeeman-fan zijn

Van kop tot teen gekleed in Zeeman - van 3,99 tot 9,99 euro.

Kitsch doet de kassa rinkelen. ‘Marginaal’ met een stevige knipoog was al langer een trend en dat heeft ook Zeeman goed begrepen. Na de lancering van hun sneakers vorige week -één paar met een stevig prijskaartje van 200 euro en een ander paar voor slechts 12,99 euro -, heeft de goedkope kledingketen nu een resem nieuwe goedkope stuks toegevoegd aan hun fancollectie.

Een blauw-gele sweater met het Zeemanlogo: voor 9,99 euro heb je ‘m. Badslippers met ‘Zee’ en ‘Man’ koop je voor 3,99 euro en er zijn ook een broek, short en een heuptasje met het logo van de keten te koop in de huiscollectie.

“De introductie van onze fancollectie en sneakers was zo’n groot succes dat onze webshop het niet allemaal kon verwerken”, klinkt het bij Zeeman. “Nu is dat probleem opgelost. Maar op is op.”

3
Zeeman
3
Zeeman

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kris De Smet

    Zalig! Ideaal voor camping Kitsch!

  • Elke Claes

    Die jogging is echt ok!

Lees meer