4 .
. .

Exclusief voor abonnees

Hoe de soap rond katje Lee in een week ongeziene proporties aannam (en hij is nog niet afgelopen)

‘Thuis’ en ‘Familie’ kenden een vroegtijdig seizoenseinde, maar Vlaanderen heeft al een nieuwe soap om zich in te verdiepen: die rond katje Lee. De Peruviaanse straatkat werd door Selena Ali (23) meegebracht naar ons land, maar het FAVV vrees dat de kat besmet is met hondsdolheid en ziet maar één optie: euthanasie. Na een huiszoeking en een verdwijntruc eerder deze week, volgde gisteren ook een rechtszaak. De rechter hield de spanning erin, en stelde ‘De zaak-katje Lee’ voor twee weken uit. Zo nam het verhaal van Selena en Lee in minder dan een week tijd ongekende proporties aan.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

66 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Simonne Dedeken

    En alweer is Ben Weyts slimmer dan de specialisten ter zake, het FAVV. Gelukkig hebben we hem als all-round minister, die specialist is in verkeer, onderwijs, en dierenwelzijn. Spijtig genoeg was hij niet zo slim op school. Arm NVA, moeten we jullie nu associeren met deze Ben ?

  • Peter Buyck

    Als dierenvriend betreur ik de actie, de achteloosheid van Selena voor de volle 100%. In Peru kon dit kitten mogelijks zorgeloos oud worden. Nu wordt ze door een 'smother' naar de galg gebracht. Terwijl er hier meer dan voldoende kittens op adoptie zitten te wachten (en bij gebrek eraan een spuitje krijgen zonder hondsdolheid).

Lees meer