Geert Meyfroidt - Marc Van Ranst - Peter Messiaen
UZ Leuven - Bart Leye - Jessa Ziekenhuis Geert Meyfroidt - Marc Van Ranst - Peter Messiaen

Exclusief voor abonnees

Hoe ernstig is de situatie? Drie deskundigen verduidelijken: “Het wordt nog veel erger”

Duizend nieuwe besmettingen per dag: hoe erg is dat nu écht? Dreigen dan opnieuw taferelen zoals in april? Of loopt die vergelijking mank, omdat we zoveel meer testen en omdat de behandeling zoveel beter op punt staat? Drie deskundigen, drie meningen. Maar ook één constante. “De situatie is ernstig.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

64 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Yolande MARIS

    Grenzen moeten open blijven voor iedereen ,ook voor asielzoekers dat hebben we te danken aan Europa en onze politiek die springt als Europa blaft,kwestie van ooit een postje daar te bemachtigen.

  • kurt mannaert

    Pf veel poeha voor niks, Laghaert testpositief op corona, vijf dagen quarantaine en poef niet meer positief dus denk dat corona stilletjes aan gewoon de impact van een griepvirus heeft, vervelend maar bijlange zo dodelijk niet als ons virologen willen doen uitschijnen om op tv te komen

Lees meer