3 Gerda Maenhout  baat samen met haar man Bistro Mathilda uit en zijn noodgedwongen gesloten door de coronacrisis: "Ik hoop dat de mensen na de lockdown vooral het vertrouwen terugvinden om met veel mensen op een al bij al kleine ruimte te zitten".
Florian Van Eenoo Photo News Gerda Maenhout baat samen met haar man Bistro Mathilda uit en zijn noodgedwongen gesloten door de coronacrisis: "Ik hoop dat de mensen na de lockdown vooral het vertrouwen terugvinden om met veel mensen op een al bij al kleine ruimte te zitten".

Exclusief voor abonnees

Hoe gaan we na de lockdown op restaurant en café? “Als we vertrouwen van klanten winnen door met mondmasker te bedienen, gaan we dat doen”

De horeca kreunt, en niet omdat ze bij dit heerlijke weer hun klanten op het terras niet bediend krijgen. Van dag één van de lockdown moest elk café, elk restaurant, elk hotel en elke discotheek onverbiddelijk dicht. Zoals het er naar uitziet, zal de horeca ook tot het laatst dicht moeten blijven. Maar hoe moet het dan, als we straks weer kunnen dineren en terrasjes doen? “Als we het vertrouwen van de klant kunnen winnen door onze obers latex handschoenen en een mondmasker te laten dragen, doen we dat met plezier.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

38 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Herman Valaert

    Op restaurant met een mondmaskers , waar ga ik mijn eten steken? In mijn zakken ?

  • Jean West

    Ik eet thuis ook heel lekker.

Lees meer