4 De twee slachtoffers van de kotmoord in Kortrijk: Youlia Soboleva (19) uit Kuurne en Nessar Jamshidi (18) uit Afghanistan.
rv De twee slachtoffers van de kotmoord in Kortrijk: Youlia Soboleva (19) uit Kuurne en Nessar Jamshidi (18) uit Afghanistan.

Exclusief voor abonnees

Hoe is dubbele moord in Kortrijks studentenhuis kunnen gebeuren? “Iraanse dader en Afghaans slachtoffer waren goede vrienden”

Ook in de allochtone gemeenschap in Kortrijk begrijpen ze niet hoe de gruwelijke dubbele moord van maandagmorgen in een studentenhuis in Kortrijk is kunnen gebeuren. “Mohammad en Nessar waren net zeer goede vrienden”, klinkt het.

Zowel dader Mohammad M. (20) als slachtoffers Nessar Jamshidi (18) en zijn (ex-) vriendin Youlia Soboleva (19) uit Kuurne kenden elkaar. Ze leerden elkaar op school kennen. Dat Youlia en Nessar ex- geliefden waren was al bekend. “Maar ook Mohammad had een relatie of affaire gehad met Youlia”, klinkt het. Mogelijk ligt daar de kiem van het drama. 

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • William Lambrecht

    Dat soort vrienden heb ik liever niet !

  • Nicolas Ivanov

    Men vlucht zogezegd voor zaken die ze hier in de praktijk brengen.

Lees meer