Het Jessa Ziekenhuis in Hasselt heeft een aparte ruimte gemaakt voor coronapatiënten.
Mine Dalemans Het Jessa Ziekenhuis in Hasselt heeft een aparte ruimte gemaakt voor coronapatiënten.

Exclusief voor abonnees

Hoe kan het dat er plots minder mensen met een hartinfact of beroerte zijn? “We zullen een tweede golf niet-Covid-patiënten krijgen”

Onze ziekenhuizen verwachten de komende weken een toevloed van patiënten met onherstelbare schade aan hun hart. Het gaat om mensen die nu een hartinfarct of  beroerte krijgen, maar een opname uitstellen uit vrees besmet te raken met Covid-19.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Christel Bastiaens

    Ben zelf hartpatiënt maar zolang ik niets mankeer moet ik toch niet het gevaar gaan opzoeken . Het is precies of dat we zouden moeten komen het mag toch eens meevallen dat er minder zijn .

  • Rachel Cousse

    Minder stress nu ? Er zijn nu mensen die enorm onder stress staan door de angst om het virus te krijgen. Mensen met kanker, een hartziekte, longziekte, ouderen enz. Ook niet werken geeft voor een aantal mensen veel stress, teveel binnenzitten en de financiële toestanden zijn zeker geen lachertje.

Lees meer