photo news

Hoogzwangere vrouw komt om bij ongeval op weg naar ziekenhuis

In Beloeil, in de provincie Henegouwen, is een hoogzwangere vrouw omgekomen bij een frontale aanrijding. De vrouw stond op het punt om te bevallen en was met haar partner op weg naar het ziekenhuis van Aat. 

De wagen van het paar kwam frontaal in aanrijding met een ander voertuig. De 23-jarige vrouw uit Péruwelz overleed kort na het ongeval en ook haar ongeboren baby kon niet meer worden gered, zo meldt het parket van Doornik-Bergen. De partner van het slachtoffer verkeert in kritieke toestand. De bestuurder van de tweede auto raakte slechts lichtgewond.

Het ongeval gebeurde vannacht rond 1.35 uur in Ellignies-Sainte-Anne, een deelgemeente van Beloeil. Over de precieze omstandigheden van de aanrijding bestaat nog geen duidelijkheid.

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Serge Surmont

    Geen woorden voor... Die man zal zeer goede therapie nodig hebben, om naast de pijnen van zijn lichaam de emotionele pijnen van dit verlies aan te kunnen...

  • Thierry Vansweevelt

    Niet te rap rijden alleszins, ook als je vrouw moet bevallen. Liever natuurlijk bevallen in de auto of een ambulance laten komen.

Lees meer