2 Trampolines vliegen de deur uit tijdens deze coronacrisis
REUTERS Trampolines vliegen de deur uit tijdens deze coronacrisis

Exclusief voor abonnees

In coronacrisis kopen we massaal trampolines, verf en puzzels

Ouders die zwoeren nooit een trampoline in huis te halen, schaffen deze week met één klik tóch een exemplaar aan. Yogamatjes, badmintonnetten en puzzels vlogen afgelopen week de virtuele deur uit. Liters verf ook, want elk klusje dat nog lag te wachten, wordt nu aangepakt.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • erwin smot

    Ze zijn steeds bezig over koop in eigen land en dat begrijp ik maar bestel je bvb verf in Nederland dan heb je het de dag nadien en goedkoper zonder verzendkosten... Hier is de markt nog in de maak... Duurt het een week... Is duurder... En verzendingskosten er nog bovenop

  • Jef Van De Plas

    Spring safe op die trampilines , talloze beenbreuken zijn vastgesteld bij niet beveiligde opstelling -en of defecte beveiliging. In een ziekehuis wil je nu niet zijn , .

Lees meer