Enkele weken geleden leek er nog een uitbraak in zuid-oost-Limburg te zijn, maar die is ondertussen volledig stilgevallen.
Photo News Enkele weken geleden leek er nog een uitbraak in zuid-oost-Limburg te zijn, maar die is ondertussen volledig stilgevallen.

Exclusief voor abonnees

IN KAART. Deze gemeenten zijn al een week en langer coronavrij

Gemiddeld worden er in België nog elke dag een 85-tal besmettingen met het coronavirus per dag gemeld. Lokaal lijkt er op dit moment dan ook geen groot effect van de versoepeling van de maatregelen in de horeca te merken, ook niet in de Vlaamse centrumsteden. Op de kaart en in de tabel onderaan kan u uw eigen gemeente opzoeken.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • roger casteleyn

    Hoeveel besmettingen is niet langer relevant. De vraag waar dringt zich meer op.

  • Dirk Van den Lemmer

    Enkele dagen geleden in het ziekenhuis geweest voor een scan onderzoek. Dacht nu toch wel getest te worden. Geen test gezien. Wie wordt er nu uiteindelijk wel getest?

Lees meer