RV

IN KAART. Honderdtal nieuwe trajectcontroles op komst: hier kan je binnenkort geflitst worden

Er zijn inmiddels bijna veertig trajectcontroles geïnstalleerd op de Vlaamse wegen, maar binnenkort komen er nog een honderdtal bij. Dat blijkt uit data van het Agentschap Wegen en Verkeer. Op het onderstaande kaartje zie je waar je in de toekomst geflitst kan worden. 

Volgens het kaartje van het Agentschap Wegen en Verkeer zijn er op dit moment 37 trajectcontroles geïnstalleerd: zij zijn “klaar voor gebruik”. Daarnaast is de installatie van 68 systemen al bezig en staan er nog 36 trajectcontroles op de agenda. 

Op het onderstaande kaartje kan je precies zien waar de nieuwe camerasystemen komen. De blauwe icoontjes zijn de trajectcontroles die op dit moment worden geïnstalleerd, terwijl de gele icoontjes verwijzen naar toekomstige locaties. De groene icoontjes verwijzen naar geïnstalleerde trajectcontroles die volledig klaar zijn voor gebruik. 

117 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jan Delafontaine

    Daar zijn ze sterk in, mensen straffen die gehaast zijn. Maar verkrachters, moordenaars, extremisten enz worden niet meer gestraft.

  • Jean Vermote

    Rekening rijden komt er. Na de verkiezingen gaan ze wel een reden vinden om dit in te voeren. Wees gerust.

Lees meer