3
Hans Verbeke

In vijf dagen tijd: twee auto's van hetzelfde gezin in brand gestoken

In de Roterijstraat in Wevelgem is voor de tweede keer in vijf dagen een wagen van hetzelfde gezin uitgebrand. In beide gevallen ging het om brandstichting. Afgelopen nacht merkten de bewoners dat de bedrijfswagen van de man in lichterlaaie stond. Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, kon de Peugeot 308 niet worden gered. Er vielen geen slachtoffers. 

Vijf dagen geleden, in de nacht van dinsdag op woensdag, gebeurde net hetzelfde met een acht jaar oude Mercedes. Ook die wagen stond geparkeerd voor de woning van de eigenaars. De bewoner kon toen wel nog nipt zijn Peugeot 308, die vlak voor de brandende Mercedes stond, verplaatsen. Maar nu is dus ook dat voertuig uitgebrand. 

Vijf dagen geleden twijfelden brandweer en politie nog of er kwaad opzet gemoeid was met de brand maar na de gebeurtenissen van afgelopen nacht bestaat daar nu geen twijfel meer over. Volgens de bewoner kaderen de branden meer dan waarschijnlijk in de bittere nasleep van een stukgesprongen huwelijk.

3 Vijf dagen geleden ging ook de Mercedes van het gezin in vlammen op.
Hans Verbeke Vijf dagen geleden ging ook de Mercedes van het gezin in vlammen op.
3
Hans Verbeke

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marc le loup

    zou het kunnen dat het diesels waren??, diesels zijn zogenaamde zelfontbranders he

  • Peggy Geerts

    Als het omwille van een stuk gelopen huwelijk is dan "brand ze waarschijnlijk nog van verlangen" . Haar vlammetje zal nog niet gedoofd zijn ;)

Lees meer