3 Open Vld'ers Gwendolyn Rutten en Alexander De Croo naast hun Waalse collega's, informateur Georges-Louis Bouchez en premier Sophie Wilmès, op de nieuwjaarsreceptie van de MR.
BELGA Open Vld'ers Gwendolyn Rutten en Alexander De Croo naast hun Waalse collega's, informateur Georges-Louis Bouchez en premier Sophie Wilmès, op de nieuwjaarsreceptie van de MR.

Exclusief voor abonnees

Informateurs vandaag naar de koning. Onze politieke analisten leggen uit wat we mogen verwachten

Komt er vandaag dan eindelijk schot in de formatie? Informateur Georges-Louis Bouchez (MR) liet afgelopen weekend uitschijnen dat hij samen met collega Joachim Coens (CD&V) een oplossing zal voorleggen aan de koning. Maar hij lijkt de enige te zijn die daarin gelooft.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

89 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Danny Govaerts

    Die in Brussel hoort onafhankelijk te oordelen. Maar lijkt meer en meer zelf zijn politieke voorkeur te laten mee spelen . Uit schrik om zijn eigen positie te verliezen. Hopelijk zijn er nog die hun been stijf houden zo dat we naar nieuwe verkiezingen kunnen.. die misschien ook niets uithalen . Maar waar Sp niet onvervangbaar is zo als nu waar ze de politiek armen kan omvingen .

  • Walter Van de Reck

    Het wordt niks met België. Het barst nu helemaal open. De Walen hebben alleen maar oog voor zichzelf. Dit kan niet langer en zoals Rik het zegt, 22 maart is een goeie datum voor verkiezingen. Adieu les copins, mourir c'est pas grave mais veillier....

Lees meer