2 Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld).
© Stefaan Temmerman Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld).

Exclusief voor abonnees

INTERVIEW Maggie De Block: "Virologen moeten zich beperken tot de zaken waar ze iets van weten”

Een Veiligheidsraad staat pas volgende week op de planning, maar ondertussen schreeuwen virologen overal te lande dat de politiek moet ingrijpen. Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) houdt het hoofd koel. "De regels gaan niet meer om de vijf voeten veranderen. Het moet leefbaar blijven."

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

297 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • oscar zwart

    mag ik pareren? als ze nu nog van heel veel iets wist dan vaarde België waarschijnlijk al wat beter door de crisis.chapeau voor de wetenschappers,laat jullie zeker niet in een hokje plaatsen door politici.

  • Eric Raes

    Mevrouw de Block zou je aub willen aftreden, ik begrijp niet waarom jij minister van gezondheid geworden zijt, het is precies of dat er niets aan de hand is, terwijl de besmettingen maar stijgen, en wat doen jullie, NIETS,

Lees meer