2 Jean-Pierre Van Rossem
Jan De Meuleneir/Photo News Jean-Pierre Van Rossem

Exclusief voor abonnees

Jean-Pierre Van Rossem reageert op zijn veroordeling: “No way dat ik ooit nog terug naar de gevangenis ga, ik val nog liever dood”

Een gevangenisstraf van twee jaar, een boete van 12.000 euro en 390.000 euro verbeurd verklaard. De Brusselse rechter was vanochtend niet mild voor ex-beursgoeroe Jean-Pierre Van Rossem en sprak zware straffen uit voor valsheid in geschrifte, witwassen, belastingfraude en oplichting. “Ik teken sowieso beroep aan”, zegt Van Rossem. “No way dat ik ooit nog terug naar de gevangenis ga. Niet één dag. Ik val nog liever dood.”

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
05dagen08uren47minuten56seconden
  • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode

38 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Fred Marien

    ... maar hij is daar niet graag! t is godgeklaagd dat ze ne mens nu al tegen zijn goesting in den bak mogen steken

  • Etienne De Bondt

    Dat ze hem verbannen naar Zwitserland, hij dicht bij zijn geld en wij hebben een windbuil minder. Maar wel zijn pensioen van 4 jaar volksvertegenwoordiger en 3 jaar Vlaamse raad in houden.

Lees meer