CD&V-voorzitter Joachim Coens
BELGA CD&V-voorzitter Joachim Coens

Exclusief voor abonnees

Joachim Coens (CD&V) hoopt op een “coronacoalitie”: deur open voor Vivaldi?

CD&V-voorzitter hoopt dat virus regeringsvorming kan versnellen

CD&V-voorzitter Joachim Coens hoopt dat er snel een ‘coronacoalitie’ op de been kan worden gebracht, om de dringendste uitdagingen aan te pakken. Ook vicepremier Alexander De Croo (Open Vld) wil snel een regering, “maar de economische gevolgen van het coronavirus kunnen we perfect in lopende zaken aanpakken” - en daarvoor heeft hij een plan. 

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

43 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Arthur Van de Moortel

    En plots komt de wind uit het noorden.. waar draait het hier om .. open VLD wil eerste minister.. en de walen krijgen de resten coens definitie .. profiteurs zijn het en de werkende Vlamingen in kou laten staan onder tussen te kort van 12,5 miljard ,ze moeten zelfs lenen om de pensioenen uit te betalen .. maar 15miljoen euro de Croon en als nagel op de kop mogen we Erdogan ook nog wat geld betalen voor de grenzen open te zetten en heeft Erdogan en akkoord met Poetin om geld en staakt het vuren

  • Jean Battheu

    Coens, de mensen willen verkiezingen. Heb je dat nu nog niet begrepen !!

Lees meer