Het lichaam van de vermoorde Sara Laeremans (21) werd in oktober vorig jaar aangetroffen in haar appartement in Geel.
VTM NIEUWS Het lichaam van de vermoorde Sara Laeremans (21) werd in oktober vorig jaar aangetroffen in haar appartement in Geel.

Jongeman (27) en zijn ouders opgepakt voor moord op Sara (21)

De politie heeft deze week drie verdachten opgepakt voor een moord die bijna een jaar geleden werd gepleegd in Geel. 

Slachtoffer Sara Laeremans (21) werd op 22 oktober 2017 door haar moeder vermoord teruggevonden in haar appartement in Geel, maar de speurders stonden sindsdien voor een raadsel wie de moord gepleegd had. Twee weken nadat speurders en familie in het VTM-programma 'Faroek' een oproep deden naar getuigen, is er nu toch een doorbraak.

"Eerder deze week konden drie mensen van hun vrijheid beroofd worden: het gaat om de 27-jarige ex-partner van het slachtoffer en zijn ouders, een vrouw van 46 en een man van 52. Ze zijn alle drie afkomstig van Izegem”, zegt een woordvoerder van het parket in Antwerpen. Het parket wil voorlopig niet kwijt wie van de verdachten precies welke rol zou hebben gespeeld in het gebeuren. Het onderzoek is nog niet afgerond. 

De raadkamer heeft de aanhouding van de drie vandaag bevestigd.

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • didier de coster

    aub aub steek da binnen voor 30 jaar , maar 30 jaar binnen hé , niet één derde aub , dan zitten ze misschien als de wind goed zit paar jaar , want 10 jaar gedeeld door drie min voorarrest , wat een walgelijk justtitieland , geens manneke vergeet het morgen

  • valerie gyssens

    smeerlappen!!! kindjes hun mama afnemen, zo triest.

Lees meer