2 Anne Faber (l) en Julie van Espen
Fotobewerking ADR Anne Faber (l) en Julie van Espen

Exclusief voor abonnees

Julie van Espen en Anne Faber: twee zaken met veel overeenkomsten

De moord op de 23-jarige studente Julie van Espen doet sterk denken aan de moord op de Nederlandse Anne Faber (25). Opnieuw gaat het om een veroordeelde verkrachter als dader en ook nu wordt in de media veel kritiek geuit op inschattingsfouten bij Justitie rond het zedenverleden van de dader.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • johannes van Wetten

    Bij dit soort lieden heb ik totaal geen vertrouwen in z.g.n. therapie om weer in de maatschappij te functioneren, ze zijn geestelijk ziek, en kunnen die psychiaters behoorlijk om de tuin leiden.Deze gevaarlijke psychopaten zijn levenslang een groot gevaar in de samenleving, er zijn legio voorbeelden van dat ze hervallen, en daarom moet justitie ze levenslang opsluiten.

  • Sobek Wessels

    Als Recidevisten van zware geweldsdelicten ook maar 1% kans hebben om te hervallen mag je ze Nooit meer vrij laten ! Elk slachtoffer dat een Recidevist maakt is er 1 te veel ! We mogen niet eens 1km/h te hard rijden of onze Gordel niet dragen want dan zijn ze daar om te beboeten ! Maar Verkrachters en Gewelddadigen vrij laten rondlopen in afwachting van Hun Proces dat Kan wel ???

Lees meer