Het ongeluk gebeurde op de Zolderse Kiezel in Hasselt. Door de zware klap kwam een van de voertuigen op het fiets- en voetpad terecht.
Google Het ongeluk gebeurde op de Zolderse Kiezel in Hasselt. Door de zware klap kwam een van de voertuigen op het fiets- en voetpad terecht.

Kind (10) vecht voor zijn leven na frontale botsing in Hasselt

Op de Zolderse Kiezel in Hasselt zijn vanavond twee wagens frontaal op elkaar ingereden. Een kind van 10 jaar raakte daarbij levensgevaarlijk gewond. 

Het kind werd samen met twee andere inzittenden van de auto's met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, bevestigt politiewoordvoerster Dorien Baens. Door de klap kwam één van de auto's op het voet- en fietspad terecht. Het parket is samen met een verkeersdeskundige aanwezig om de frontale aanrijding te onderzoeken. Zolang het onderzoek loopt, is de Zolderse Kiezel afgesloten voor het verkeer.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Zulma Terrana

    Meer dan 50Km/h is waanzin in een bebouwde kom .

Lees meer