Photo News

Koning neemt drie dagen tijd voor consultatieronde

Morgen start koning Filip met een consultatieronde van de partijvoorzitters, na het ontslag van koninklijk opdrachthouder Koen Geens afgelopen vrijdag. Aangezien er morgenvoormiddag nog verhitte partijbureaus gepland staan, begint de koning pas om 15 uur met zijn eerste gesprekken. Hij neemt zijn tijd tot en met woensdag. Alle voorzitters van de tien partijen die nog rond de tafel zitten, zullen opnieuw de revue passeren. 

Maxime Prévot (cdh) mag als eerste op de koffie, om 16 uur volgt Meyrem Almaci (Groen). Bart De Wever (N-VA) sluit om 17 uur de dag af.

182 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ronny Biesen

    Flip is oudbollig en wil enkel behoud van zijn job en dotatie voor zijn familie. Daardoor zal hij enkel met de trado's spreken. We hebben behoefte aan een president, herverkiesbaar door en voor de bevolking. Alles anders drijft Belgie verder weg in de afgrond.

  • andre van de wege

    sire geen van de nva want ze gaan ons mooie landtje kapotmaken,vergeet niet wat gebeurt is met duitsland ,oost en west. het was ook een slime pipo zoals de wever.

Lees meer