2 De Française Marion Haan (20) studeerde in Luik.
Child Focus De Française Marion Haan (20) studeerde in Luik.

Lichaam van jonge vrouw aangetroffen in Maas in Luik, ook tweede lijk opgevist

In Luik, ter hoogte van de Atlas-brug, is deze middag het lichaam van een jonge vrouw uit de Maas gehaald. Het parket van Luik bevestigt dat het om Marion Haan gaat, een twintigjarige Franse studente die sinds dinsdag vermist was. 

Haan zat in het derde jaar kinesitherapie aan de provinciale hogeschool van Luik en was sinds 17 september vermist. Het parket volgt de piste van zelfdoding. Er zijn geen aanwijzingen dat er andere mensen bij haar dood betrokken waren.

Nog in de Maas in Luik, aan de quai de Wallonie, werd vandaag een ander lichaam uit het water gehaald. Dat bleek van een man van in de zestig. Ook hier gaat het vermoedelijk om een wanhoopsdaad.

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

2 De Atlas-brug in Luik.
Google Street View De Atlas-brug in Luik.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer