De drie beschuldigde artsen Godelieve T. , Frank D.G. en Joris V.H.
BELGA De drie beschuldigde artsen Godelieve T. , Frank D.G. en Joris V.H.

LIVE. Applaus in de rechtszaal nadat artsen worden vrijgesproken

Op het euthanasieproces zijn alle drie de artsen vrijgesproken, zo bleek vannacht rond 1 uur. Zo komt de tiende dag van het proces aan een einde. Vanochtend voerde de verdediging van psychiater Godelieve T., onder wie ook Jef Vermassen, de slotpleidooien. Na de replieken vanmiddag kregen de drie beschuldigden het slotwoord. Vannacht kwam de jury na een overleg van ruim acht uur met het verdict: de vrijspraak voor alle beschuldigden. Volg het op de voet in onze liveblog.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

U kan alle nieuwsberichten over het euthanasieproces terugvinden in ons dossier.

140 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Roger Rymen

    Welke pipo heeft dit proces opgestart? Hoeveel heeft dit alles gekost? Was dit alles wel die moeite waard nu alle dokters (zoals verwacht) gewoon zijn vrijgesproken?

  • Stef Janssens

    In een land waar medische hulp schaarser wordt(of onbetaalbaar) en psychische bijstand onbestaande is, zal euthanasie meer worden uitgevoerd. Welkom in België...

Lees meer