Rue de la Montagne in Eupen
RV Rue de la Montagne in Eupen

Man dood aangetroffen in woning Eupen

In een woning in Eupen werd gisteravond het levenloze lichaam van een man teruggevonden. De eerste onderzoeken wijzen op een gewelddadige dood. Wat er precies gebeurd is en om wie het gaat, moet nog verder onderzocht worden.

Zaterdagavond is het levenloze lichaam van een man ontdekt in Eupen. Dat heeft de procureur des konings, Andrea Tilgenkamp, zondag bekendgemaakt. Daarmee wordt een bericht van Grenz-Echo bevestigd.

Het lichaam werd in een woning in de rue de la Montagne in Eupen ontdekt. Het lijk zou er al langer gelegen hebben. Sporen op het lichaam wijzen op een gewelddadige dood.

Maandag zal een autopsie uitsluitsel moeten brengen over de vraag, of er sprake is van doodslag. Een onderzoeksrechter is aangesteld om de zaak te onderzoeken. Het slachtoffer zou een Belg zijn.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer