iStock

Man in levensgevaar nadat hij van ladder valt in feestzaal

In het West-Vlaamse Zuienkerke is een 30-jarige man vanochtend met levensbedreigende verwondingen afgevoerd na een val van een ladder. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Het slachtoffer was in een feestzaal aan de verlichting aan het werken.

Het ongeval deed zich voor rond 8 uur, maar de precieze omstandigheden zijn onduidelijk. Een collega van de man was aanwezig, maar heeft de val niet zien gebeuren. Wel is duidelijk dat het slachtoffer viel terwijl hij bezig was aan de verlichting. R.D. werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer was als zelfstandige in onderaanneming aan het werk, waardoor het arbeidsauditoraat niet bevoegd is om het werkongeval te onderzoeken. Het parket stuurde wel een deskundige ter plaatse, maar die kwam tot de conclusie dat de werkomstandigheden in orde waren.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer