5 Twee van de drie kogelinslagen in de ruit van de horecazaak.
Mark Baert Twee van de drie kogelinslagen in de ruit van de horecazaak.

Man schiet met oorlogswapen op horecazaak aan Brusselse Louizalaan

Een onbekende man heeft vanochtend even voor 10 uur met een oorlogswapen geschoten op een horecazaak aan de Louizalaan. Dat meldt het Brusselse parket. Er zouden geen slachtoffers gevallen zijn. De dader sloeg meteen daarna op de vlucht.

Het incident gebeurde volgens het Brusselse parket om 9.50 uur. Er is meteen een onderzoek gestart, maar voorlopig kon nog geen verdachte geïdentificeerd worden. 

Getuige

“Een getuige heeft gezien hoe een man met een oorlogswapen van het type Kalasjnikov op de vitrine van een restaurant aan de Louizalaan heeft geschoten”, meldt parketwoordvoerster Ine Van Wymersch. “Ter plaatse heeft de politie drie kogelinslagen vastgesteld in de ruit. Voorlopig hebben we geen weet van gewonden.”


Het parket heeft het gerechtelijk lab en een ballistisch expert ter plaatse gestuurd. Over het motief voor de schietpartij bestaat nog geen duidelijkheid.

5
Mark Baert
5
Mark Baert
5
Mark Baert
5
Mark Baert

19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ludovic De Beuckeleer

    zins verbijstering op dat moment?

  • Harry Vankrinkelen

    Brussel was toen nog een bruisende stad…….ja Brussel ja Brussel was dat …...( Liesebeth List )

Lees meer