6
Hans Verbeke

Man sterft na frontale klap tegen vrachtwagen in Tielt

Langs de Ruiseleedsesteenweg in Tielt is deze namiddag een automobilist om het leven gekomen bij een ongeval. De man kwam iets voor drie uur uit de richting van Aalter gereden en week af van zijn rijvak. 

Mogelijk gebeurde dat toen hij bezig was met zijn gsm. Een trucker die uit de andere richting kwam, remde nog en week uit. Hij kon de botsing niet vermijden. 

Door de klap werd de personenwagen tegen een boom gekatapulteerd. Voor de bestuurder kwam alle hulp te laat. 

De Ruiseleedsesteenweg, een drukke verbindingsweg tussen Tielt en Aalter, is plaatselijk afgesloten voor alle verkeer. Dat blijft ook zo tijdens de avondspits.

6
Hans Verbeke
6
Hans Verbeke
6
Hans Verbeke
6
Hans Verbeke
6
Hans Verbeke

35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • peter destoop

    @ Mick Mich. Mijn gsm zit in handschoenkastje als ik rijd. Niet iedereen over dezelfde kam scheren aub.

  • André Van Laethem

    Men zou beter eerst afwachten om de echte oorzaak te kennen. Als je van een gsm spreekt is het minder gevaarlijk dan idioten met hun koptelefoon op hun hoofd in de auto. Wat met diegene die terwijl ze rijden in hun carkit een nummer opzoeken ? of die op hun gps een straat aan het intijpen zijn. Of sommige vrouwen die zich in het spiegeltje aan het schminken zijn tijdens het rijden. Hij kan ook een klapband gehad hebben.

Lees meer