Belga

Man zwaargewond na steekpartij in Maasmechelen

In een appartementsgebouw aan de Joseph Smeetslaan in Maasmechelen is een ruzie tussen twee mannen ontaard in een steekpartij. Een 38-jarige man uit Maasmechelen en een 43-jarige man uit Maaseik waren vanochtend rond 7 uur bij de feiten betrokken. De dertiger is naar het ziekenhuis in Maaseik overgebracht. De veertiger was er erger aan toe.

De man uit Maaseik liep levensgevaarlijke verwondingen op en werd naar de Genkse campus Sint-Jan van het Ziekenhuis Oost-Limburg overgebracht. De lokale politie van de zone Lanaken-Maasmechelen ging ter plaatse voor de vaststellingen. Mensen van de technische en wetenschappelijke politie van de federale politie deden een sporenonderzoek.

De schermutseling tussen de twee mannen zou zich in de familiale sfeer hebben afgespeeld

Plat gestoken banden

Voor het appartementsgebouw stond ook een voertuig met drie plat gestoken banden. Het is niet duidelijk of die vernielingen iets met de feiten te maken hebben.

Het parket van Limburg, afdeling Tongeren, is een onderzoek gestart naar de omstandigheden van de steekpartij. De schermutseling tussen de twee mannen zou zich in de familiale sfeer hebben afgespeeld.

Lees meer