Vlaams Verkeerscentrum

Meer dan uur aanschuiven op E17 na kettingbotsing in De Pinte

De E17 in De Pinte is opnieuw vrijgemaakt, na een kettingbotsing in de richting van Gent. Dat melden het Vlaams Verkeerscentrum en de federale politie. Het verkeer komt opnieuw op gang maar er zijn nog vertragingen.

Door het ongeval was de linkerrijstrook versperd in de richting van Gent. Er waren verschillende voertuigen betrokken bij een kop-staartaanrijding, maar de omstandigheden zijn nog niet duidelijk.

Er stond rond 9.30 uur nog een file tussen Deinze en De Pinte. Het verkeer op lange afstand moet niet langer omrijden. Ook op de N60 en de N43 is er nog hinder door het ongeval.

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • danny riemis

    Allee nu het personenwagenbestuurders betreft ligt het opeens aan de flitspaal nee afstand en van die gsm afblijven bende nietsnutten

  • Frederic Claus

    Heeft allemaal te maken met hun “intelligente” verkeersborden die constant van snelheid veranderen. Hetzelfde probleem heb je nu ook op E40 richtibg Gent. Waar er vroeger nooit file was, sta je nu ook vast ‘s morgens. Maar ja... het zijn nu eenmaal intelligente borden, he?!

Lees meer