belga

Meisje (7) sterft in haar bedje, drie dagen later wordt haar vader dood teruggevonden na overdosis

In het Henegouwse Chimay is afgelopen donderdag een meisje van zeven jaar oud dood in haar bed aangetroffen. Het kind was gestikt als gevolg van maagreflux. Gisteren is de vader overleden aan de gevolgen van een overdosis. 

De hulpdiensten werden donderdag 12 april opgeroepen naar een woning in Chimay voor een meisje van zeven jaar dat levenloos in haar bed werd aangetroffen. Het kind bleek in haar slaap te zijn gestikt door maagreflux, meldt het parket van Charleroi.

De woning waarin het meisje leefde was erg precair. Het parket opende een onderzoek om geen enkele piste over het hoofd te zien. De ouders werden verhoord, als getuigen. Er werden ook toxicologische onderzoeken aangevraagd omdat het onduidelijk is waarom het kind niet ontwaakte tijdens het overgeven.

Zondag is de vader van het meisje op zijn beurt dood teruggevonden, slachtoffer van een overdosis. Op dit ogenblik is onduidelijk of dit overmatig gebruik van verdovende middelen vrijwillig was of dat het accidenteel gebeurde, zo is vandaag vernomen van het parket.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer