Photo News

Moeder aangehouden voor moord op zesjarige zoon in Bree

De onderzoeksrechter heeft de 35-jarige vrouw aangehouden, die gisterenavond in Bree haar zesjarige zoon om het leven bracht in haar appartement aan de Millenstraat. Dat bevestigde het parket van Limburg.

De vrouw is aangehouden op verdenking van moord. Na het doden van haar zoontje probeerde de vrouw haar polsen over te snijden, maar haar letsels waren niet levensbedreigend.

De politie van de zone CARMA werd rond 19 uur verwittigd door de ex van de vrouw, die hun zoontje kwam ophalen. In het appartement van de moeder werd het levenloze lichaam van de jongen ontdekt. Het kind lag in bad.

De vrouw, een zelfstandige thuisverpleegster, zou te kampen hebben gehad met psychologische problemen. Ze scheidde enkele jaren geleden van de vader van het jongetje en ging eerder al in dagopname.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen met de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Peter Thys

    eigenlijk zouden kinderen niet mogen toevertrouwd worden aan mensen (of het nu mama's of papa's zijn) in deze toestand.Er zou al veel leed bespaard worden maar hier heeft deze kleine jongen niks meer aan

  • Christine Laevers

    Luc Wouters : geen kat vraagt om medelijden. De grote vraag is waarom moeders (zij is de enige niet) zoiets doen. anno 2018 in een land dat geen oorlog kent en er geen voedsel tekorten zijn.

Lees meer