2 De Oudebaan 65 in Wilrijk. Daar werd op 30 november met een machinegeweer een loods beschoten. 
BELGA De Oudebaan 65 in Wilrijk. Daar werd op 30 november met een machinegeweer een loods beschoten. 

Exclusief voor abonnees

Mohamed B. kocht laatst voor de lol een restaurant. In een drugsoorlog worden nu zijn naasten geviseerd

De vorige coke-oorlog draaide om 200 kilo en eiste 31 levens. Volgens goed geplaatste bronnen draait de nieuwe oorlog om anderhalve ton. De kogels en de granaten viseren onder meer de naasten van Mohamed B., die onlangs een bekend Antwerps restaurant kocht, schrijft De Morgen.

De 74-jarige weduwe in de Oudebaan 65 in Ekeren zat die donderdagavond tv te kijken. Ze zou net overeind komen uit haar zetel, om te gaan slapen. Ze hoorde het geratel wel, maar realiseerde zich niet goed wat haar overkomen was. Het eerste wat haar aandacht trok, was een hete waterstraal uit de buis van de radiator. Daar zat opeens een gat in. Ze belde haar schoonzoon. Hij telde elf kogelinslagen.

Lange vingers

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Johnny Deketel

    Voor de lol een restaurant gekocht? Komaan zeg. Met geld dat per ongeluk uit de kast viel zeker ? Ik zou toch maar eens controleren waar dat geld vandaan kwam! Waarschijnlijk van “lollige” zaken....

  • marc alaerts

    Vraag en aanbod , zolang de vraag er is zal het aanbod blijven .

Lees meer