2 Jurgen Demesmaeker (49) bracht dinsdagochtend Aalsters oud-burgemeester en huidig schepen Ilse Uyttersprot (53) om het leven met een hamer. Het koppel was nog maar drie maanden samen. Demesmaeker had volgens zijn advocaten een beginnende depressie, waar hij medicatie voor slikt.
RV Jurgen Demesmaeker (49) bracht dinsdagochtend Aalsters oud-burgemeester en huidig schepen Ilse Uyttersprot (53) om het leven met een hamer. Het koppel was nog maar drie maanden samen. Demesmaeker had volgens zijn advocaten een beginnende depressie, waar hij medicatie voor slikt.

Exclusief voor abonnees

Moordenaar van Ilse Uyttersprot nam “veilig en vaak voorgeschreven” anti-depressiemiddel

Jurgen Demesmaeker (49), de man die dinsdagochtend Aalsters oud-burgemeester Ilse Uyttersprot (53) met een hamer om het leven bracht, had een beginnende depressie. Volgens onze informatie slikte de man sinds kort Wellburtrin, een volgens psychiaters “vaak voorgeschreven en veilig” antidepressivum. “Geen enkele expert zal oordelen dat dit soort feiten onder invloed van Wellbutrin kunnen worden gepleegd”, klinkt het.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gert Van Bunderen

    Steeds komt hetzelfde probleem naar voren: veel te lichte straffen voor bewuste geweldsdelicten. En als een geneesmiddel zulke bijwerkingen heeft is het duidelijk dat iemand die dit neemt niet vrij rond mag lopen.

  • branda van den berg

    Niet teveel over na denken levenslang,mooi toch

Lees meer