Photo News

Motorrijder overleden aan oprit Brusselse buitenring in Sint-Pieters-Leeuw, autobestuurder sterft na knal tegen boom in Asse

Een motorrijder is afgelopen nacht overleden toen hij tegen een betonblok reed ter hoogte van de oprit van de Brusselse buitenring in Sint-Pieters-Leeuw. Het gaat om een vijftiger uit Anderlecht. 

Het is onduidelijk wanneer het ongeval precies is gebeurd. De reeds overleden man werd bij toeval gevonden door een passerende politiepatrouille, meldt Alain Habils, woordvoerder van de brandweerzone Vlaams-Brabant West.

Autobestuurder sterft in Asse na aanrijding boom

Rond 6.00 uur deze ochtend is op de Brusselbaan in Affligem de passagier van een auto overleden nadat de bestuurder de controle over het voertuig had verloren en de wagen in een gracht was beland. De bestuurder bleef ongedeerd. Volgens woordvoerder Gilles Blondeau is het ongeval te wijten aan overdreven snelheid, wat inmiddels bevestigd is door het onderzoek dat een verkeersdeskundige in opdracht van het parket instelde. De drugs- en alcoholtest van de bestuurder bleken evenwel negatief. Het parket heeft het rijbewijs van de bestuurder inmiddels ingetrokken. Het slachtoffer is afkomstig uit Asse.

Eerder was bij de brandweer vernomen dat de autobestuurder was overleden, nadat hij op de Brusselbaan in Asse tegen een boom was gereden. 

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gerard Braeckmans

    En als iemand tegen een huis rijdt Rik Raadsman meteen het huis afbreken?

  • magda de buyser

    Bomenkap is niet noodzakelijk, bomen staan stil. Kijken waarom hij van zijn baanvak afweek is nodig.

Lees meer