4
rv

Exclusief voor abonnees

Na het ‘Duivelskoppel’ jaagt politie verder op deze criminelen: vierdubbele moordenaar, duiveluitdrijver en slechtst verstopte voortvluchtige ooit

Het ‘duivelskoppel’ zit dan wel veilig achter Belgische tralies, de politie jaagt gewoon verder op de resterende criminelen op hun Most Wanted-lijst. Er zijn nog genoeg misdadigers om op te sporen. Onder hen een vierdubbele moordenaar, een duiveluitdrijver en de slechtst verstopte voortvluchtige aller tijden.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Valentijn Jacobs

    Die man heeft ook de Franse nationaliteit, maar dat land zegt foert ze hebben daar al criminelen genoeg, na,40 jaar invoer zit Frankrijk ook vol criminelen, in ons land zitten 10.000 gevangen waarvan 7.000 met een dubbele nationaliteit, wanneer gaan ze daar eens iets aan doen ? Een besparing van 350 euro per dag en per kop .

  • branda van den berg

    Als ge ziet hoe het hier gaat in de gevangenis,dan hoop je dat ge snel gepakt wordt wat een luxe!!!!!!!!

Lees meer