photonews

Nieuw bezoekersrecord voor ‘klein’ Autosalon

Het Autosalon in Brussel, dat zondagavond de deuren sluit, heeft dit jaar meer dan 442.000 bezoekers gelokt. Dat is een nieuw record voor een ‘klein’ Autosalon, zoals dat in de oneven jaren wordt georganiseerd, zo meldt organisator Febiac.

De 97ste editie van het Autosalon klokte af op 442.111 bezoekers, zo meldt Febiac, de automobiel- en tweewielerfederatie, op de microblogsite Twitter. De organisator mikte vooraf op 400.000 tot 450.000 bezoekers.

Het vorige record dateert van twee jaar geleden, toen Brussels Expo 437.112 bezoekers over de vloer kreeg.
Het ‘klein Autosalon - voor personenwagens, gemotoriseerde tweewielers en lichte bedrijfsvoertuigen - opende na een persdag de deuren voor het grote publiek op zaterdag 19 januari.

In 2020 vindt opnieuw een ‘groot’ Autosalon plaats. De vorige editie ervan, in 2018, was goed voor ruim 542.000 bezoekers.

Bekijk ook:

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Edgard Gielis

    en dan maar zagen over crisis als men woeker prijzen moet betalen aan inkom en parking

  • dominique castelein

    anuna,ik heb je niet gezien op het autosalon,ga naar de les en laat de politiekers hun werk doen,je zult het enigste slachtoffer worden,niemand wil een activist in dienst nemen,

Lees meer