Voor sneeuw kan je onder meer in Baraque Fraiture terecht.
Twitter Voor sneeuw kan je onder meer in Baraque Fraiture terecht.

Nog geen plannen vandaag? Skipistes in Oostkantons en Ardennen zijn open

Nog geen plannen vandaag en zin om op de skilatten te staan? Dan is er goed nieuws, want sinds gisteren zijn enkele skipistes opengegaan op de hoogste toppen van de Oostkantons en de provincie Luxemburg. 

Langlaufers kunnen vandaag nog terecht in Baraque Michel, Signal de Botrange, Maison du Parc, Elsenborn en Thier des Rexhons (Spa). Baraque Fraiture is ook open voor skiërs. Verwacht je aan 10 tot 15 centimeter sneeuw.

De zachte winter is sinds een tiental dagen verleden tijd in het zuiden en het zuidoosten van het land. Er is zo veel sneeuw gevallen dat enkele pistes in de Oostkantons en Luxemburg sinds gisteren de deuren hebben geopend. De negatieve temperaturen van vandaag moeten skiën en langlaufen ook vandaag toelaten, ondanks een “vochtige ondergrond”.

Het is de veertiende dag dit winterseizoen dat liefhebbers hun latten kunnen bovenhalen. De meest actuele info vindt u hier.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Gerard Braeckmans

    En zo komen de ardennen ook nog eens in het nieuws.

Lees meer