Kristof Calvo
Photo News Kristof Calvo

Ondervoorzitter N-VA district Antwerpen wenst met “grapje” Kristof Calvo (Groen) dood

Bart Steyaert, ondervoorzitter voor N-VA in het district Antwerpen, stuurde gisterenmiddag een tweet de wereld in waarin hij Kristof Calvo, dé numero uno op de Antwerpse Kamerlijst voor Groen, dood wenst. Hij schreef bij het bericht dat het om een grap gaat.

De ondervoorzitter, die op zijn profielpagina op de N-VA-website pleit voor meer respect voor elkaar, schreef het volgende: 

“Lieve God, U heeft de afgelopen tijd: mijn favoriete zanger Michael Jackson, mijn favoriete auteur Patrick Swayze, mijn favoriete actrice Farah Fawcett, en mijn favoriete entertainer Ramses Shaffy tot U genomen... Ik wil U alleen nog even laten weten dat mijn favoriete politicus Kristof Calvo is...”

Met het bovenschrift “Af en toe een graptjeu”, verduidelijkte hij dat de tweet een grapje is.

83 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Maria Vekemans

    Ook niet erg origineel. Dit heb ik al een paar keer voorbij zien komen op fb telkens gepost door andere personen voor andere politici.

  • Peggie Van Audenhove

    De schrik om massaal te verliezen dit jaar zit er bij NVA duidelijk goed in, zo erg zelfs dat zij menen zich te moeten verlagen tot dit niveau. Iemand dood wensen dat is wel het laagste en beneden alle peil. Waardig verliezen met opgeheven hoofd lukt hen blijkbaar niet, jammer.

Lees meer