2 Meester Wim Vandereyken.
Marco Mariotti Meester Wim Vandereyken.

Meester Wim krijgt échte lerarentattoo en showt resultaat aan leerlingen

Meester Wim (37) doet zijn job wel héél erg graag. De leerkracht in het tweede studiejaar van Basisschool Het Centrum in Houthalen liet vandaag een tattoo op zijn arm zetten, en dat deed hij op school. 

"De job is mij nu ook letterlijk op het lijf geschreven", vertelt hij. De leerlingen - die ook allemaal plaktattoo's kregen - vonden het resultaat geslaagd. Maar niet iedereen zag het zitten om zélf een échte tattoo te laten zetten. "Nee, dat doet geen pijn", vertelde meester Wim Vandereyken die nog tal van andere kunstwerken op zijn lijf heeft staan. "Ze hebben allemaal een aparte betekenis die me nauw aan het hart liggen." 

De stunt is een idee van het magazine Klasse naar aanleiding van de Dag van de Leerkracht. Zij waren op zoek naar een leraar die een tattoo wilden laten zetten. "En Wim bleek één van de vele gepassioneerde leerkrachten die zijn beroep alle dagen met veel liefde beoefent", klinkt het. 

2 Meester Wim Vandereyken.
Marco Mariotti Meester Wim Vandereyken.

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • bart smis

    En maar klagen dat leerkrachten geen respect en aanzien meer krijgen.

  • Raoul Hoylaerts

    dat moet ieder voor zich uitmaken.ik moei me niet met een ander.

Lees meer