Photo News

Exclusief voor abonnees

Onderwijswereld buigt zich over 1 september: als het brandt in Antwerpen, hoeven scholieren in West-Vlaanderen niet thuis te zitten

Het duurt nog drie weken voor de eerste schoolbel luidt, maar nu al doet de coronacurve alarmbellen afgaan. De kans bestaat dat heel wat middelbare scholieren slechts deeltijds weer naar school kunnen. “Maar we gaan niet heel Vlaanderen over dezelfde kam scheren.”

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Elke Van den Bossche

    Hou scholen dicht! Gezien ze superverspreiders zijn zullen ze ook hun ouders kunnen besmetten. Wij zitten in de risicogroep als ouders, dus wij kunnen ook geklasseerd worden bij de zwakkeren, maar met deze specifieke doelgroep wordt geen rekening gehouden! Men gaat ervan uit dat iedere ouder gezond is.

  • nathalie hansen

    Stop toch met die onzin.. scholen open en ouderen/zwakkeren binnen houden in veiligheid!

Lees meer